Nuvol.cat ja està connectada a la Barcelona Cable Landing Station

Nuvol.cat ja està connectada a l’acabada d’inaugurar Barcelona Cable Landing Station i, per tant, millorarà la velocitat dels nostres clients amb la resta del món.

La Barcelona Cable Landing Station és la primera estació internacional d’arribada de cables submarins de Catalunya, una infraestructura clau per a la interconnexió de les xarxes de telecomunicacions mundialment. Aquesta nova connexió serà la porta d’entrada dels cables submarins de fibra òptica d’alta capacitat d’Àsia, Àfrica i el Mediterrani que permetran a Nuvol.cat oferir als nostres clients connectar-se amb els Estats Units per la via més ràpida.

La instal·lació de la Barcelona Cable Landing Station, que està ubicada al costat de les Tres Xemeneies a Sant Adrià del Besòs, ha suposat una inversió milionària i ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses líders del sector, entre les quals es troben Bitnap, el nostre centre de dades.

Cable de fibra òptica submarí de la Barcelona Cable Landing Station

L’operadora de telecomunicacions AFR-IX Telecom ha estat l’encarregada de construir i posar en funcionament aquesta nova instal·lació, que ha quedat operativa des del dia d’avui.

Aquesta nova connexió permetrà a Nuvol.cat oferir als seus clients una major disponibilitat, redundància i fiabilitat de les seves aplicacions, així com una millora substancial en la velocitat dels seus serveis cap al món.

Aquestes millores en les prestacions de les aplicacions permetran a les empreses catalanes estar més competitives a escala internacional i contribuir a la digitalització de les empreses catalanes.

T’HA AGRADAT? COMPARTEIX-LO

Pau Riba Queijas

Pau Riba Queijas

CEO de Nuvol.cat