El teu projecte
allotjat a Barcelona.

PROXIMITAT I VELOCITAT EN UN CLIC

Garbí

2€

/ mes
+ IVA

Mestral

5€

/ mes
+ IVA

Tramuntana

10€

/ mes
+ IVA

Per què triar Nuvol.cat?

WordPress
en un clic!

Dissenya el teu web de manera fàcil i senzilla.

Velocitat & SEO friendly

El nostre centre de dades està situat a Barcelona.

Migració web
gratuïta

Venir a Nuvol.cat és molt fàcil, et migrem la web gratuïtament.

Backups
cada dia

Realitzem cada dia còpies de seguretat de tots els llocs web.

FAQs

Tots els teus dubtes tenen una resposta

Per poder tenir la teva pàgina web només necessites dues coses: un nom de domini i un allotjament web. El primer que has de fer és registrar un domini per poder associar-ho a la teva pròpia pàgina web (utilitza el cercador de www.cdmon.com per veure si el nom del domini que vols està lliure). Una vegada has registrat el domini, has de contractar un allotjament web (hosting), és a dir, uns serveis que et permet tenir, entre uns altres, correu i espai web. En funció de les teves necessitats pots contractar un allotjament senzill o més professional. Si tens dubtes sobre quin domini o hosting necessites, pots contactar amb l’equip de cdmon i t’assessorarem en la teva decisió.

Sí, clar! Els productes de registre de dominis i allotjament web estan relacionats, però són independents. Et recomanem que primer contractis el domini que desitgis, encara que encara no tinguis intenció de disposar d’una pàgina web amb aquest domini. Si contractes el nom del domini, t’asseguraràs que ningú tel pugui treure.
Més endavant podràs contractar l’allotjament web que necessitis i associar-ho al teu domini.

En contractar un pla d’allotjament web (hosting) estàs contractant una sèrie de serveis associats a un nom de domini: espai en disc, comptes de FTP, transferència mensual, comptes de correu electrònic, carpetes protegides amb contrasenya, còpia de seguretat, panell de control, estadístiques web, etc. I el més important, amb cdmon gaudiràs d’assessorament i suport gratuït del nostre equip tècnic. Consulta tots els serveis inclosos amb els nostres plans d’hosting a la nostra web.Més endavant podràs contractar l’allotjament web que necessitis i associar-ho al teu domini.

Disposem de plans d’allotjament gratis com el Microplan, o des de només 5 €/mes (Junior) en el qual pots instal·lar-te un CMS en un clic, com WordPress, Joomla, PrestaShop i molts més. Comprova els recursos que t’oferim amb els nostres plans d’allotjament i escull el que més et convingui. Recorda que a més del hosting necessites registrar un domini. Si tens qualsevol dubte, contacta amb el nostre equip els 7 dies de la setmana, 24 hores al dia.

La periodicitat de pagament dependrà del tipus de hosting. Els plans Start i Junior els podràs contractar de forma trimestral, semestral i anual. A partir del pla Sènior els podràs contractar de forma mensual, trimestral, semestral i anual.

Tot depèn de les teves necessitats i expectatives. Per exemple:

  • Si preveus que la teva pàgina rebrà un gran nombre de visites, hauries de contractar un pla amb una transferència de dades mensual suficient, o ampliar-la a mesura que ho necessitis.
  • Si vols muntar una galeria de fotos, necessitaràs més espai en disc.
  • Si la teva pàgina web és d’una associació, hauràs de contractar més comptes de correu per poder repartir-les entre els associats.

En qualsevol cas, recorda que tots els nostres plans d’hosting són escalables, és a dir, pots contractar un allotjament web inicial i passar a un pla superior sempre que ho necessitis.

Si tens dubtes sobre el pla d’allotjament a contractar, contacta amb els experts de cdmon.

Sí, a cdmon tenim solucions per a tot. Disposem d’aplicacions web gratuïtes, a partir del Pla Junior, perquè puguis crear la teva pàgina web sense tenir grans coneixements de programació. Amb l’autoinstalador de CMS, amb un sol clic, podràs instal·lar i gestionar el teu allotjament web de forma fàcil i ràpida des del “panell de control”.

Sí, a partir del pla Junior tens l’opció de Multidomini, on podràs allotjar més d’un domini amb la seva respectiva web. El nombre de dominis dependrà del pla contractat. Si et sorgeixen dubtes durant el teu procés de compra no et preocupis, truca’ns i t’ajudarem.

El Backup automàtic és molt útil, és un suport incremental diari de fitxers web i bases de dades realitzat de matinada. Té un historial de 15 dies enrere en cas de plans compartits i 10 dies en servidors Virtuals i Dedicats (passades les 8:00 hores es considera dia actual).