El domini ideal

pel teu projecte!

FES EL PAS AL MÓN DIGITAL

elteuweb .cat .com .eu .org .net .es .online

loading
Introdueix un domini, si us plau
Introdueix un domini, si us plau

.cat

.com

.eu

.org

.net

.es

Per què registrar un domini?

Digitalitza el teu projecte

Un domini és la teva marca en la xarxa i és el nom amb el qual els visitants descobriran el teu lloc web o botiga en línia.

Protegeix la teva marca

Registrant el nom del teu projecte amb les principals extensions estaràs protegint la teva marca i impedint que ningú més l’empri.

Guanya visibilitat

Existeixen infinitat d’extensions de domini, per la qual cosa és essencial que et diferenciïs registrant aquells que més acompanyen la teva idea.

Millora el teu SEO

Les extensions territorials (.cat, .es, etc.) geolocalitzen el teu negoci, ajudant-te a millorar el teu posicionament en aquell territori escollit.

Els nostres TLD preferits

Disposem de moltes extensions de dominis, però aquestes són les nostres preferides

.cat

Si la llengua catalana està entre els teus valors no t’ho pensis més, l’extensió .cat és per a tu.

.com

Siguin d’on siguin els teus clients l’extensió .com és l’estàndard més internacional en fer projectes en línia.

.eu

Si portes Europa com a bandera aquesta és l’extensió ideal per al teu projecte europeu.

.org

L’extensió .org va ser triada per les organitzacions d’interès públic sense ànim de lucre.

FAQs

Per descomptat. Ambdós serveis són independents. Un domini és simplement la teva adreça a Internet . El pots registrar i reservar per a un ús posterior i evitar d’aquesta manera que algú altre se t’avanci .

El registre és immediat tan bon punt es confirma el pagament.

Des d’aquest moment tens la seguretat que ningú no se t’avançarà. A la majoria de casos, el domini estarà actiu i funcionant pocs minuts després de fer el registre. Per exemple, un domini genèric com ara un .com s’activa en menys de mitja hora. En el cas d’un domini .es, el termini pot ser de 12 a 24 hores.

No es pot registrar un domini caducat. En funció de la política que estableixi el Registry i del TLD corresponent (empresa o organització encarregada de la gestió nomenada per l’ICANN), el domini pot estar bloquejat per al registre durant diversos mesos. Per exemple, els dominis .es queden lliures al cap de 10 dies d’haver caducat.

Per moltes raons! Amb els dominis addicionals pots redirigir diversos dominis a una única web. Així protegeixes la teva marca i t’assegures que no sigui registrada per terceres persones. A més, és molt útil per a les versions multilingüe de la teva pàgina. Un domini diferent per idioma farà que millori el teu posicionament.
Si et fas ara amb els teus dominis addicionals et beneficiaràs dels grans descomptes que t’oferim en registre per volum. Corre abans que se t’avancin!

Abans de registrar un domini multilingüe has de tenir en compte que hi ha navegadors i gestors de correu que poden no estar preparats per al seu ús. La nostra recomanació és que com a domini principal per al teu web i domini registris un domini estàndard sense caràcters especials, al qual s’associarà l’allotjament amb el mateix nom, i el domini amb caràcters especials quedi registrat per redirigir-lo al teu domini principal. Així protegiràs la teva marca i la teva pàgina serà accessible per a qualsevol usuari .

Si et fas ara amb els teus dominis addicionals et beneficiaràs dels grans descomptes que t’oferim en registre per volum. Corre abans que se t’avancin!

Nuvol.cat no és un agent registrador, tenim un contracte anb SOLUCIONES CORPORATIVAS IP, S.L, l’agent registrador, el qual ens permet gestionar el teu domini fàcilment.

L’eina de cerca de dades de registració de l’ICANN us ofereix la possibilitat de cercar les dades de registració actuals de noms de domini i recursos numèrics d’Internet.

Tingueu en compte que al comprar el domini esteu acceptan implicitament el següent contracte