Coneix el temps a Catalunya de forma divertida amb emojis

Des de Núvol, estem molt emocionats d’anunciar la creació del nostre nou bot de Twitter, @TempsEmoji.

Aquest bot té com a objectiu proporcionar informació sobre el temps a Catalunya de manera divertida i visual, utilitzant només emojis. Per fer-ho possible, hem fet servir la llibreria Tweepy per connectar-nos a l’API de Twitter i publicar els nostres tweets, i també hem fet ús de l’API d’OpenWeatherMap per obtenir les dades meteorològiques.

Per usar el bot, només cal seguir-lo a Twitter i cada dia cada 4 h @TempsEmoji publicarà un tweet amb un mapa d’emojis corresponent a l’estat del temps a Catalunya.

Coneix el temps a Catalunya de forma divertida amb emojis

Esperem que aquesta nova eina sigui d’utilitat per a tothom i que ajudi a fer més amè i entretinguda la informació meteorològica.

Des de Nuvol.cat ens agrada emprar la tecnologia d’una forma divertida i útil, oferint solucions tecnològiques com aquestes a part de la nostra oferta d’allotjament web i altres serveis tecnològics.

Estem ansiosos de veure les reaccions dels nostres seguidors i esperem poder oferir encara més funcionalitats i opcions en un futur pròxim. Si teniu cap idea o comentari, no dubteu a contactar amb nosaltres.

T’HA AGRADAT? COMPARTEIX-LO

Pau Riba Queijas

Pau Riba Queijas

CEO de Nuvol.cat