Per què hauries de tenir un domini personal?

Un pas cap a la professionalitat

En un món cada vegada més digitalitzat, la teva presència en línia pot ser tan important com la teva presència física. A Nuvol.cat, som especialistes en ajudar als professionals i a les empreses a millorar la seva presència en línia, i un dels serveis clau que oferim és el registre de dominis personals. En aquest article, t’explicarem per què tenir un domini personal pot ser el teu millor aliat per presentar-te com un professional seriós i compromès.

1. Personalitat i marca personal

Un domini personal, com podria ser “nomcognom.cat”, proporciona una oportunitat única de mostrar la teva personalitat i construir la teva marca personal. En lloc de donar una adreça de correu genèrica de proveïdors com Gmail o Yahoo, un correu amb el teu domini mostra que has invertit temps i recursos en la teva marca.

2. Credibilitat i confiança

Quan envies un correu des d’una adreça personalitzada, aquesta simple acció pot incrementar la teva credibilitat. Moltes empreses, especialment en sectors com el de les finances o la consultoria, es prenen molt seriosament la imatge que projecten. Si vols que et percebin com a igual, un domini personal pot ser la clau.

3. Redirecció eficient

Amb un domini personal, pots redirigir fàcilment als visitants cap a la teva pàgina de LinkedIn, una landing page o qualsevol altre perfil professional que tinguis en línia. Això permet consolidar la teva presència en línia en un sol lloc, facilitant als clients potencials o socis de negocis trobar tota la informació que necessiten sobre tu.

4. Control sobre la teva imatge

Tenint el teu propi domini, tens un control total sobre la teva imatge en línia. Pots decidir quina informació vols mostrar, com i quan. A més, protegeixes el teu nom de ser utilitzat per altres, garantint que la teva reputació roman intacta.

5. Incrementa les oportunitats de xarxa

En presentar-te amb un domini i correu personalitzat, dones una imatge de ser algú que pren seriosament la seva carrera. Això pot obrir-te portes a oportunitats de xarxa que potser no t’hauries plantejat amb una simple adreça de correu genèrica.


A Nuvol.cat, entenem la importància de presentar-se de manera professional. Amb els nostres serveis d’allotjament web i solucions tecnològiques, podem ajudar-te a aconseguir aquesta professionalitat que busques. Si estàs considerant fer el pas i registrar el teu propi domini personal, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

T’HA AGRADAT? COMPARTEIX-LO

Pau Riba Queijas

Pau Riba Queijas

CEO de Nuvol.cat