El pont entre l’administració i els joves

En un món cada vegada més digital, les administracions busquen noves formes de connectar amb la seva població, especialment amb els joves. Aquesta connexió no només pot millorar l’eficiència dels serveis, sinó que també pot establir un canal de comunicació més directe i efectiu. Aquesta és la història d’una app creada per joves i destinada a joves, però amb una visió que pot ser extrapolada a qualsevol administració.

Tecnologia en mans dels joves

Des de Nuvol.cat, entenem la importància de crear plataformes que parlin el mateix idioma que el seu públic objectiu. És per això que vam agafar les regnes en el desenvolupament de Hub Jove, una aplicació pionera a Catalunya. Aquesta no és una simple app; és una eina que permet als joves de Tarragona accedir als serveis, recursos i informació que realment necessiten.

Hub Jove: més que una aplicació

Hub Jove es converteix en una autèntica “finestreta única” per als joves. Des de la reserva d’espais fins a la inscripció d’activitats, passant per la gestió de carnets i l’accés a serveis socioafectius com el “Kesse t’escolta”. Tot està pensat perquè el jove pugui gestionar les seves necessitats de manera autònoma i digital.

Un model replicable

El cas de Tarragona amb Hub Jove no ha de ser un fet aïllat. Les administracions de tot el món han de reconèixer la importància de la digitalització i la necessitat d’apropar-se als joves mitjançant la tecnologia. Nuvol.cat està orgullós d’haver participat en aquest projecte, i estem preparats per ajudar altres administracions a seguir aquest camí cap a la innovació i la connectivitat.

Conclusió

La digitalització de les administracions i la creació de plataformes destinades als joves són essencials en aquesta era digital. Hub Jove de Tarragona és un exemple brillant d’això. A través de la col·laboració i l’entesa mútua, les administracions i els joves poden treballar junts per crear un futur més connectat i eficient.

T’HA AGRADAT? COMPARTEIX-LO

Pau Riba Queijas

Pau Riba Queijas

CEO de Nuvol.cat