5 aplicatius per tornar a la rutina després de l’estiu

Tornar a la feina o a les aules després d’un estiu pot ser una odissea total. Som molts als qui ens costa tornar a la rutina, posar ordre a la muntanya de tasques amb la que ens trobem, en definitiva, tornar a organitzar-se.
Per fer-vos la tornada més còmoda, Nuvol.cat us porta 5 aplicatius per tornar a la rutina després de l’estiu, comencem?

1.- Trello

Trello és una aplicació que va ser creada per a la gestió de projectes en equip, però es pot utilitzar per posar ordre en qualsevol camp! L’eina funciona a través de taulells en els quals pots configurar diferents llistes (per diferenciar-ne l’estat de la tasca per exemple) les quals seran omplertes amb targetes.

Les llistes i targetes són únicament unes quantes de les moltes opcions que aquesta eina ofereix als seus usuaris, amb ella pots assignar-li tasques als membres del teu equip de treball, fixar els terminis de lliurament de cada projecte, configurar els calendaris, consultar els paràmetres de productivitat i trobar la manera de millorar els fluxos de treball.

Sense dubte, un dels millors aplicatius per la gestió de projectes i les respectives tasques.

Aplicatius d'organització: Trello

2.- Google Calendar

Aquesta eina és de fet un calendari en línia que Google ofereix de manera gratuïta, aquesta és una combinació d’agenda, calendari electrònic, creador d’esdeveniments i altres funcions que ajuden a millorar la planificació i productivitat de l’equip de treball amb el qual estiguis treballant.

Per mitjà d’aquesta plataforma pots crear reunions, sincronitzar contactes, compartir recordatoris, objectius i fins i tot tenir diversos calendaris alhora. Aquesta eina és de caràcter multifunció, pot ser sincronitzada al teu compte de Google, aconseguint que et mantinguis connectat amb tota la teva agenda de contactes.

Aplicatius d'organització: Google Calendar

3.- Toggl

Com eliminar la sobrecàrrega de treball i donar-li prioritat a les tasques que són més importants? Toggle té la resposta.

Amb Toggl Track pots anar gestionant i visualitzant el temps que trigues a fer les tasques enfront de l’ordinador. Quan comences a treballar actives una espècie de cronòmetre i desactives en acabar.

Però evidentment, el quid de la qüestió és poder gestionar diferents tasques i projectes. Per això, Toggl et permet crear diferents projectes per a poder saber quant temps dediques en cadascun d’ells, incloent-hi fins i tot un sistema de tags per a poder organitzar-te tan bé com sigui possible.

A cada projecte li podràs donar un color diferent, i tindràs una pàgina d’estadístiques en la qual podràs veure quant treballes cada dia en cadascun dels projectes, i també quant temps empres en total. A més, dins de cada projecte podràs crear diferents tasques entre les quals triar.

Aplicatius d'organització: Toggl

4.- Remember The Milk

Aquesta eina que està creada sota el concepte que fer notes de recordatoris és una cosa elemental i ràpid. Totes les notes que siguin creades es pujaran al núvol, així podràs accedir a elles en qualsevol moment. És una eina gratuïta, en la qual iniciar o crear una nota serà tan senzill com iniciar la sessió de qualsevol mena de compte.

Crea llistes i afegeix-les a la teva agenda, comparteix-les amb altres usuaris que siguin membres del teu equip de treball i crea recordatoris automàtics que podràs configurar perquè t’arribin mails, SMS o missatges instantanis.

Aplicatius d'organització: Remember The Milk

5.- Lenguage Tools

Per últim, però no menys important…  El LanguageTool és un dels millors aplicatius de programari lliure per a la correcció gramatical i d’estil en català i en moltes altres llengües. Aplica més de 2500 regles per a trobar errades en texts en català, més enllà de les que detecta un simple corrector ortogràfic.

Algunes de les funcions que ofereix el LanguageTool són correcció de gramàtica, majúscules i minúscules, confusions i errors de picatge, errors de puntuació, paraules errònies segons el context, variants regionals i preferències estilístiques i editorials (opcionals i configurables) entre moltes coses més.

El corrector gramatical LanguageTool es pot usar de diferents maneres. Des del seu editor en línia, en aplicació mòbil, com a extensió del navegador web, com a extensió de Word (Windows), entre d’altres…

Aplicatius d'organització: Lenguage Tools

En conclusió…

Existeixen moltes eines o aplicatius disponibles no sols perquè l’organització del teu dia a dia sigui molt més eficaç, sinó que també són una aportació al fet que puguis millorar la teva productivitat, i la del teu equip de treball.

Provant aquestes plataformes podràs organitzar les teves tasques, donant prioritats, delegant tasques i organitzant les teves hores a manera que puguis complir totes les tasques que tinguis pendents.

En cas de necessitar una solució a mida per a la teva empresa, no dubtis en contactar amb nosaltres o demanar un pressupost per la teva idea!

T’HA AGRADAT? COMPARTEIX-LO

Pau Riba Queijas

Pau Riba Queijas

CEO de Nuvol.cat